Kirkkonummen ja Läntisen Uudenmaan seudun raskaan kaluston rengaspalvelut paranivat entisestään. Soraliike Ingvald Lindberg on ostanut Wara Rengas ja Autohuolto Oy:n raskaan kaluston rengaspalveluliiketoiminnan. Kaupassa siirtyy myös reipas 30 vuotta kokemusta ja rengasalan osaamista entistä lähemmäksi asiakkaita.

Rengaspalveluliiketoimesta vastaava Kari Rosenberg (24/7) liikkuvine rengasautoineen jatkaa entistä paremmin resurssein vanhojen ja uusien asiakkaiden palvelemista pääkaupunkiseudulla.

Rengas palvelut

Raskaan liikenteen palvelut

Tarjoamme joustavaa ja edullista rengaspalvelua raskaan liikenteen ajoneuvoille. Rengashuollot pyrimme suorittamaan silloin kun autoillla ei ole muuta varsinaista ajoa. Pidämme huoltoseisokit pienenä ja huoltopalvelut mahdollisimman vaivattomina.

Myös 24h hälytyspalvelumme on jatkuvasti valppaana, ja rengasrikon sattuessa kiirehdimme paikalle mahdollisimman pikaisesti riippumatta vuorokaudenajasta.

Hälytyspalvelumme toimii vuorokauden ympäri ja palvelee numerossa 040 4552 748.

Kysy renkaiden kausivaihdoista ja huolloista>>

Työkoneiden rengaspalvelut

Arvokkaan työkoneen seisottaminen työmaalla maksaa rahaa, tarjoamme joustavaa palvelua rengasrikon sattuessa.

Voimme hoitaa korjaukset Kirkkonummen rengaskorjaamollamme tai huoltoauto tulee koneen luokse ja asia hoidetaan heti paikan päällä. 

Kysy työkoneiden rengaspalveluista>>